Oudere singles

Deelnemers van het nieuwe RTL 4-datingprogramma Samen Uit, Samen Thuis? bekend

16 augustus 2023 09:51 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Vijf vrijgezellen van middelbare leeftijd gaan vanaf 29 augustus op RTL 4 op reis om hopelijk met de liefde van hun leven thuis te komen. Samen Uit, Samen Thuis? moet het gat vullen dat B&B Vol Liefde achterlaat.

Mehrnaz, Eric, Bart, Robin en Cliff gaan op droomvakantie met drie potentiële partners. Onderweg sturen ze telkens een van de kandidaten naar huis om op het einde thuis te komen met iemand die misschien wel hun nieuwe liefdespartner is. 

Dit zijn de kandidaten:

Mehrnaz (56) in IJsland

Mehrnaz
Mehrnaz

Mehrnaz heeft een topbaan bij een ICT-bedrijf en volgt ook nog een studie Toegepaste Psychologie. Ze is op zoek naar een levenspartner die net zo positief is als zij en ook toe is aan een lange relatie. Mehrnaz zoekt vooral een slimme man.

Eric (63) in Italië

Eric
Eric

Eric werkte jarenlang als F16-piloot en geeft nu les aan een nieuwe generatie piloten. Zijn motto is ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’  Hij ziet het helemaal zitten om met een nieuwe liefde samen te genieten van al het gezelligs om hem heen. In zijn geliefde Italië zoekt Eric een dame waar hij, letterlijk en figuurlijk, mee in de wolken kan zijn.

Bart (61) in Engeland

Bart
Bart

Bart is was ooit marineofficier en is nu met pensioen. Hij houdt van avontuur en gaat graag de weg op met zijn racefiets of motor. Ook is hij regelmatig op het circuit te vinden. Zijn andere passie is koken. Bart zoekt een zelfstandige vrouw met wie hij samen avonturen mee kan beleven. 

Robin (51) in Frankrijk

Robin
Robin

Robin is een ras-ondernemer. Hij heeft een eigen winkel maar de meeste passie voelt hij voor zijn hobby, dansen. Robin is ruimdenkend en laat graag dingen aan het toeval over, hij houdt niet van zijn toekomst uitplannen. Robin is op zoek naar een dame om samen mee door het leven te dansen en reist dwars door Frankrijk met zijn dates.

Cliff (46) in Mexico

Cliff
Cliff

Cliff is geboren op Curaçao, maar opgegroeid in Nederland. In het dagelijks leven werkt hij in de veiligheidsbranche en als DJ zet hij menig feestzaal op z’n kop. Na een aantal relaties met dames te hebben gehad, zoekt hij nu een man om zijn leven mee te delen. Iemand die - net als hij - jong van geest is, van sportieve activiteiten houdt, maar ook kan genieten van een glas wijn. 

Samen Uit, Samen Thuis? is vanaf 29 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over