Alle tien op een rij

Dit zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021

21 december 2020 21:03 | amusement | Door Jef Willemsen

© AVROTROS
Het grote moment is daar: tijdens de kick-off aflevering van MolTalk werden de tien kandidaten van het 21e seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt.

De tien stelden zichzelf aan de kijker voor en het bleek een zeer gevarieerde groep deelnemers. 

Spelstrategie

De kandidaten namen de tijd om zichzelf en hun spelstrategie te onthullen. Het gaat om de volgende spelers.

Splinter Chabot (Schrijver, programmamaker)

Mijn strategie: "Ik ben de kandidaat die overal in gaat trappen, nergens doorheen kijkt en er vol enthousiasme in gaat!"

Charlotte Nijs (politiek verslaggever)

Mijn strategie: "Heb ik niet echt: je moet veel schrijven, maar nu moet ik het eerst onthouden en dan schrijven. Dus dat wordt interessant."

Remco Veldhuis (cabaretier, zanger, theatermaker)

Mijn strategie: "Ik geloof serieus niet in strategie, dat suggereert dat je kunt anticiperen op wat anderen doet. Dat kan helemaal niet, is bewezen. Het is voortdurend anticiperen, maar dat wordt ook een strategie als je het lang genoeg zegt".

Renée Fokker (actrice)

Mijn strategie: “Goed opletten, observeren, dingen opschrijven en onderbuikgevoel en intinuite. Je kunt wel strategie plannen, maar je moet heel erg in het moment leven: actie-reactie”.

Joshua Nolet (leadzanger Chef’ Special)

Mijn strategie: "Het is een skill om wat flexibeler met de waarheid om te mogen gaan, daar was ik als kind al goed in en het is lekker om mensen er uit te kunnen werken."

Marije Knevel (televisiemaker)

Mijn strategie: “Zo dicht mogelijk bij mezelf blijven, geen andere versie van mezelf te laten zien, er lekker energiek in te gaan en zo aan de energie van anderen te voelen wie die Mol kan zijn."

Erik de Zwart (dj en media ondernemer)

Mijn strategie: “Ik denk dat ik niet altijd even eerlijk zal zijn, maar zal oppassen dat het niet mijn geloofwaardigheid aantast, anders krijg je alle ballen tegen."

Rocky Hehakaija (voetballer)

Mijn strategie: “Ik ben heel sociaal, heel open, een open boek en een echte team player.”

Florentijn Hofman (beeldend kunstenaar en essayist)

Mijn strategie: "Ik heb geen angst en ga vol het avontuur in."

Lakshmi (zangeres)

Mijn strategie: "Heerlijk idee dat ik zonder enige gewetensvragen mensen kan oplichten en op zieltjes kan trappen. Daar ga ik eigenlijk wel goed op stiekem."

Corona

Het 21e seizoen speelt zich af in Tsjechie. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle opdrachten op gesloten sets uitgevoerd en wordt gewerkt met mondkapjes en herhaaldelijke coronatests. Er zijn slechts enkele straatopdrachten bij, maar verder zien we weinig Tsjechen. Wél zit er een laseropdracht in, zo kon Rik van de Westelaken al onthullen.

Het 21e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 2 januari te zien om 20.35 uur op NPO 1.

 

Meer over