Ze stopt ermee

Denise (B&B Vol Liefde) zet de boel te koop

14 oktober 2022 15:43 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Screenshot RTL 4
Denise - bekend van B&B Vol Liefde - doet haar Alpujarra Secret van de hand. "Met dubbele gevoelens", schrijft ze.

"Wat een avontuur was dit. Ruim 5,5 jaar geleden verhuisde ik helemaal alleen naar Spanje toe om dit project voor mijn oom op te zetten. Een groot leegstaand gebouw, 18 lege appartementen, zonder functie. Wat een kans en mogelijkheden zag ik! Alles is gelukt: Alpujarra Secret is uitgegroeid tot een prachtige toeristische onderneming", zo schrijft Denise in haar Instagrampost, waarin ze ook een rondleiding geeft door het complex.

Datende B&B-eigenaren

Denise deed mee aan B&B Vol Liefdedat op RTL 4 werd uitgezonden. Daarin gaan eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde. Heel soepel ging dat niet voor Denise: ze leek een klik te hebben met Dave, maar die koos uiteindelijk het hazenpad. Later was er ook nog onmin tussen Denise en de makers van het programma.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Ondernemen

Denise blikt terug op de ruim 5,5 jaar tijd die ze in het project in Spanje heeft gestoken en vindt het nu tijd voor iets nieuws, zo schrijft ze. "Het was een mooie bijzondere ervaring, maar nu kriebelt het ook weer. Het ondernemen, ik hou daar zo van! Als iets helemaal staat, is het voor mij de tijd om iets nieuws op te zetten. Ik voel dat het nu die tijd is. Het is moeilijk om los te laten maar een nieuw project starten hier in Spanje.. daar heb ik ook onwijs veel zin in!"

Het optrekje moet een slordige 2.750.000 euro opleveren.

Meer over