No stress

Dennis van der Geest voor SBS6 op bezoek bij vrije geesten

15 Oktober 2019 13:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Dennis van der Geest is vanaf woensdag 30 oktober op SBS6 te zien met een nieuw programma. Daarin gaat de presentator op bezoek bij vrije geesten die hij portretteert.

In Dennis en de Vrije Geesten ziet de oud-judoka hoe het leven zonder enig comfort en luxe ook kan zijn. In de eerste aflevering gaat Van der Geest op bezoek bij Alex in Den Helder, die in de vrije natuur woont en een garagebox als uitgangspunt heeft. Alex vindt de gedachte om in een huis te wonen maar beklemmend. Gelukkig voor de banken denkt 99% van Nederland daar op het moment heel anders over.

Zwembad

In de reeks gaat Dennis ook op bezoek bij Anna die thuis alles had wat haar hartje begeerde. Zelfs een zwembad bij een huis. Inmiddels woont ze in een blokhut zonder voorzieningen in Fryslan, een ecologische wijk in Leeuwarden dat door vier vrouwen wordt gerund. Ze leeft volledig zelfvoorzienend en heeft dus geen stromend water, stroom of verwarming tot haar beschikking.

Leren

Van der Geest dompelt zich volledig onder in de wereld van zijn gesprekspartners. Hij blijft er slapen, volgt hun gebruiken en probeert er iets van te leren. Dennis en de Vrije Geesten is vanaf woensdag 30 oktober 2019 wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Meer over