Michael C. Hall wil wel...

Dexter mogelijk terug voor negende seizoen

Dexter maakt mogelijk een comeback. Hoofdrolspeler Michael C. Hall heeft wel oren naar een nieuwe, negende seizoen, maar alleen als het een echte killer verhaallijn is.

Dexter werd van 2006 tot 2013 uitgezonden door de Amerikaanse betaalzender HBO en vertelde in acht seizoenen het verhaal van forensisch expert Dexter Morgan die stiekem zelf een seriemoordenaar bleek te zijn. 

Reboot

Met de huidige tendens oude tv-series nieuw leven in te blazen, werd Michael C. Hall benaderd met de vraag of hij een terugkeer naar het personage zou overwegen. Hall bleek daar zeker voor te porren, vooral omdat veel fans de slotaflevering van de show wat teleurstellend vonden. Na zoveel moorden gepleegd te hebben, bleef Dexter namelijk leven. Dat opent wel weer mogelijkheden voor een reboot.

Killer

Maar Hall geeft wel aan dat hij niet zomaar terugkomt of het puur voor het geld doet: "Het moet wel echt een killer idee zijn. Als ze met een goed idee voor een nieuwe verhaallijn komen, dan zou ik dolgraag terugkeren met Dexter."

Meer over:

Reageren