Mooie optredens

Deze artiesten zijn te zien in kersteditie Onmogelijke Duetten

7 december 2021 15:01 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
De muzikale SBS6-show Onmogelijke Duetten wist eerder dit jaar hoge ogen te gooien op de zender. Daarom kan een kerstspecial niet ontbreken. Alleen wie zijn er dit keer door gastheren Nick Schilder en Simon Keizer uitgenodigd?

De Volendamse zangers geven op hun Facebook alvast een tipje van de sluier weg. "Kerstbomen, kersttruien, persoonlijke verhalen... én onmogelijke kerstduetten. Wij komen namelijk terug met een kerstspecial."

Nick & Simon

Nick Schilder en Simon Keizer staan er ook dit keer niet alleen voor. "René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE zijn bij ons te gast. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie zij dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen. De zes prachtige videoclips zijn op 23 december te zien in Onmogelijke Duetten - Kerstspecial om 21:30 uur op SBS6." 

René Froger

Voor René Froger is het niet de eerste keer dat hij een onmogelijk duet mag opnemen. In het reguliere seizoen was hij al te gast, en waagde hij zich 'samen' met Frank Sinatra aan het nummer My Way. Voor wie hij ditmaal heeft gekozen, blijft nog een verrassing. Eerder dachten fans al dat hij zou kiezen voor een 'duet' met zijn vader of (vorig jaar overleden) beste vriend Dominic Grant.

Meer over