Op houtje bijten

Deze bekende mensen doen mee in het nieuwe seizoen van Steenrijk Straatarm

18 Februari 2020 11:30 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Een nieuw seizoen van Steenrijk straatarm staat op punt van beginnen en ook dit jaar doen er weer rijke mensen mee die we zouden kunnen kennen.

In het verleden zagen we Johan Vlemmix, stylist Bastiaan van Schaik, volkszanger Henk Dissel en Jamie Faber (ontwerpster en ex van Dean Saunders) al eens opduiken in Steenrijk straatarm. Frank & Rogier waren ook marginaal bekend toen ze van huis ruilden in het SBS6-programma. 

Jacob Jan Boerma

Dit seizoen doen dj/producer Maurice Huisman, realityster Chiel Harten (foto), journaliste Margriet Marbus en chefkok jacob Jan Boerma mee. Voor de duidelijkheid: zij zijn de steenrijke types van dit seizoen. 

Dubai

De ruilers met Margriet Marbus hebben de meeste mazzel. De schrijfster en voormalig Mooiste meisje van de klas woont in Dubai dus zij kunnen een leuke zonvakantie tegemoet zien. Eten in sterrenrestaurant De Leest van Jacob Jan Boerma zit er helaas niet meer in voor de 'arme' deelnemers die met de kok ruilen. Boerma doekte zijn restaurant recentelijk op. 

Chiel 

Chiel Harten is vooral bekend van de realityshows van Barbie, maar wil ook graag een eigen show. Misschien dat Steenrijk straatarm hem daarbij kan helpen. 

Het nieuwe seizoen van Steenrijk straatarm start op woensdag 19 februari om 20.30 uur op SBS6

Meer over