Dit zijn ze!

Deze BN’ers doen mee aan een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje op Reis

15 januari 2024 10:25 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

De reguliere editie van Het Perfecte Plaatje zit er nog maar net op, maar we kunnen ons nu al gaan verheugen op een nieuw seizoen. Zojuist zijn namelijk de BN’ers bekendgemaakt die meedoen aan Het Perfecte Plaatje op Reis.

Het is in ieder geval een erg gevarieerd gezelschap.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Zo zien we binnenkort actrice Susan Visser, presentatrice Gallyon van Vessem, GTST-actrice Sophie Bouquet, ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias, zanger Danny de Munk, presentator Kaj Gorgels, PowNed-verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe) en musicalster April Darby in de nieuwe reeks.

Wanneer Het Perfecte Plaatje op Reis precies op tv te zien is, is nog niet bekendgemaakt. Wel laat RTL weten dat de amateurfotografen dit keer afreizen naar Thailand.

April Darby

"Het Perfecte Plaatje is één van de mooiste en leukste programma's. Ik denk dat dit een programma is waar heel veel mensen aan mee willen doen. Dus ik vind het zó tof dat ik hier onderdeel van mag zijn,” laat April Darby aan RTL Boulevard weten. “En wat ik nóg toffer vind is dat het de reisvariant is natuurlijk. Daar heb ik zoveel zin in. Dit zijn van die kansen die je niet kan laten liggen."

Loes Haverkort

De reguliere editie van Het Perfecte Plaatje werd afgelopen december afgesloten met als grote winnaar Loes Haverkort. Zij nam het in de finale op tegen Niek Roozen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer over