Presentatie door Jamai

Deze BN’ers doen mee aan Secret Duets

16 december 2021 15:42 | amusement | Door Merlin Everts

© Tom Cornelissen

RTL heeft bekend gemaakt welke BN’ers mee gaan doen aan het programma Secret Duets. De bekende zangers zullen in het programma een duet zingen met een andere bekende artiest, al kunnen zij deze niet zien.

Het gaat om de zangers/rappers: Frans Bauer, Gerard Joling, Berget Lewis, Dave von Raven (zanger van The Kik), Karin Bloemen, Richard Groenendijk, rapper Donnie, Samantha Steenwijk en Shirma Rouse. Zij zitten allemaal in het panel en mogelijk wekelijks het duet aan gaan om vervolgens hun mysterieuze te ontmaskeren.

Jamai Loman

In elke aflevering zullen vier panelleden een duet zingen met een artiest waarmee zij een connectie hebben. Zij kunnen deze persoon echter niet zien, omdat deze aan de andere kant van een wand staat. Hoe verder het nummer gezongen wordt, des te meer wordt er onthuld van de ‘mysterie guest’. Ondertussen proberen de overige panelleden ook te raden wie het kan zijn en geven zij commentaar op het optreden. Eerder deze maand werd bekend gemaakt dat Jamai Loman de presentatie van Secret Duets in handen heeft.

Jamai Loman geeft in een Instagram-post een glimp van de eerste beelden van het programma vrij. Secret Duets wordt vanaf 30 december elke donderdag uitgezonden om 20:30 op RTL 4

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jamai (@jamailoman)

Meer over