Voor het goede doel...

Deze BN'ers gaan bloot voor One Night Only op Net 5

9 oktober 2019 09:35 | amusement | Door Jef Willemsen

© Net5
Acht bekende mannen gaan op donderdag 14 november uit de kleren op Net 5 om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. We zetten de BN'ers op een rijtje.

Net 5 bouwde de spanning een week lang op. Als een ware striptease act onthulde de zender telkens een paar deelnemers aan For one night only met bijpassende teaser video's op social media. Dit zijn de acht strippende sterren.

Sander Lantinga

Sander Lantinga was de laatste BN’er die onthulde dat hij uit de kleren gaat. Hij heeft al wat ervaring met bloot op televisie zijn, voor het BNN-programma Try before you die waagde Sander het al eens om te streaken op Wimbledon.

Peter Faber

De legendarische acteur Peter Faber is met zijn 75 de oudste deelnemer, maar leeftijd is geen reden iets niet te doen, dat bewees hij vorig seizoen al in de RTL-realityserie Beter laat dan nooit. Faber heeft ook ervaring met bloot op beeld, in menig Nederlandse speelfilm was hij zonder kleren te zien.

Jan Versteegh

Jan Versteegh mag als nieuwbakken SBS-gezicht natuurlijk niet ontbreken in het geheel. Jan is vaak in de sportschool te vinden, ook al meent de oud-gymleraar dat hij vanwege zijn gebrekkige motoriek geen groot striptease danser zal zijn. Uit de kleren gaan is echter niet nieuw voor hem, in 2016 poseerde hij voor een pikante naaktshoot met Tim Hofman in L’Homo.

Jasper Demollin

Jasper Demollin is ook van de partij. Naar eigen zeggen maakt ’t hem allemaal geen reet uit en dat is dan ook precies wat de Streetlab-ster gaat laten zien. Uiteraard allemaal voor het goede doel.

Viggo Waas

Cabaretier en voetbalkenner Viggo Waas is al generaties voor veel vrouwen een lustobject. Deelname aan For one night only was dan ook een schot voor open doel voor de inmiddels 57-jarige Viggo.

Thijs Römer

Thijs is op Twitter al een open boek en de acteur blijkt ook weinig moeite te hebben zich lichamelijk bloot te geven.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ook @thijsromer gaat uit de kleren! Je ziet het op donderdag 14 november bij Net5 powered by @linda #foronenightonly #checkzijnzaakje #helemaalnaakt

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) op

Simon Keizer

Simon Keizer kreeg in zijn directe omgeving te maken met de gevolgen van kanker. Alle reden om mee te doen aan For one night only om meer aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

Kenzo Alvares

De mannen krijgen hun pasjes gleerd van choreograaf Kenzo Alvares die zelf z’n kleren aanhoudt, maar weet wat nodig is om een stomende show te geven.

Meer over