Deelnemers bekend

Deze BN'ers gaan knikkeren in het nieuwe seizoen van Marble Mania

12 april 2024 14:37 | amusement | Door Tessa Kok

© William Rutten
We hoeven nog maar heel even te wachten op een gloednieuw seizoen van Marble Mania. SBS6 heeft weer een aantal nieuwe BN'ers gevonden die gaan knikkeren voor een zelfgekozen goed doel. Benieuwd wie er meedoen? Wij zetten het op een rij!

Hieronder delen wij de deelnemers die tot nu toe bekend zijn.

Familie Kazan

In de eerste aflevering van Marble Mania staat de familie Kazan centraal. Steven, Hans en Jamie Kazan gaan de knikkerstrijd met elkaar aan in verschillende spellen en races.

Familie Kazan
Familie Kazan

Hockeydames

In de tweede aflevering van het vierde seizoen gaan drie Nederlands hockeysters knikkeren voor een zelf gekozen goed doel. Marijn Veen, Sanne Koolen, Frédérique Matla doen aan de nieuwe reeks mee.

Marijn Veen, Sanne Koolen, Frédérique Matla
Marijn Veen, Sanne Koolen, Frédérique Matla

Volkszangers

Niemand minder dan volkszangers Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Marco Schuitmaker gaan de strijd met elkaar aan in de derde aflevering van het gloednieuwe seizoen. Elke ronde begint met een behendigheidsspel, zoals mini-bowling, mini-curling of minigolf, maar dan met knikkers.

Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk, Marco Schuitmaker

Echte Gooische Moeders

Kijkers kunnen in de vierde aflevering genieten van de knikkerskills van Pauline Wingelaar, Bo Wilkes en Leslie Keijzer van Echte Gooische Moeders. 

Leslie Keijzer, Bo Wilkes en Pauline Wingelaar
Leslie Keijzer, Bo Wilkes en Pauline Wingelaar

Het nieuwe seizoen van Marble Mania is Vanaf zaterdag 20 april wekelijks om 20.30 uur op SBS6 te zien.

Meer over