Onthulling

Deze BN'ers slaan op de vlucht in nieuw tv-seizoen Het Jachtseizoen

28 maart 2023 10:10 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens mogen hun beste beentje weer voorzetten. Hun concurrentie in het nieuwe tv-seizoen van Het Jachtseizoen is behoorlijk sterk.

Maar wie-o-wie durven het dit seizoen aan?

Yolanthe Cabau

Binnenkort is er op SBS6 weer een gloednieuw seizoen te zien van Het Jachtseizoen, waarin diverse BN'ers in duo's op de vlucht slaan voor Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Volgens Giel mogen de kijkers zich dan ook alvast opmaken voor 'het beste tv-seizoen tot nu toe', want het is ze wederom gelukt om diverse geweldige en onverwachte kandidaten te strikken. Veel willen ze er nog niet over kwijt, maar zeker is dat 'vriendinnen' Monica Geuze en Yolanthe Cabau van de partij zijn, net als rapper Donnie en Mart Hoogkamer.

Benieuwd wat de heren er zelf over te zeggen hebben? Dat hoor je in de video hieronder! 

Het Jachtseizoen

Het opsporingsprogramma - dat vorig jaar nog in de race was voor een Gouden Televizier-Ring - heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Inmiddels is bij zowel jong als oud bekend dat in elke aflevering van Het Jachtseizoen Giel, Thomas en Stefan met behulp van high-tech opsporingsmiddelen op zoek gaan naar een ontsnapt BN'er-duo. Dit klinkt misschien als een 'eitje', maar niets is minder waar. De kandidaten trekken immers ook alles uit de kast om zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Hierbij zijn met name helikopters en speedboten populair.

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Meer over