Onthulling

Deze BN'ers zijn ook te zien in nieuw seizoen Sterren op het Doek

22 september 2023 10:33 | amusement | Door Judith Regeling

© Amy van Leiden
Özcan Akyol ontvangt in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek echt niet alleen maar acteur en presentator Daan Schuurmans. Zojuist zijn er meer namen onthuld.

Bereid je dus maar gauw voor op nog meer interessante gesprekken.

Lees ook: Eerste gast van nieuw seizoen Sterren op het Doek bekend 

Sterren op het Doek

In het Omroep MAX-programma Sterren op het Doek staat er elke aflevering weer een andere BN'er centraal. Deze persoon wordt geportretteerd door diverse kunstenaars, terwijl ze ondertussen geïnterviewd worden door presentator Özcan Akyol over hun ervaringen, prestaties en uitdagingen in het leven. De gesprekken variëren altijd van emotionele onthullingen tot luchtige anekdotes, afhankelijk van de gast en hoe comfortabel ze zijn tijdens de uitzending.

Olcay Gulsen, Typhoon, Tineke de Nooij

De afgelopen seizoenen waren er al diverse bekende gezichten te zien en dat geldt ook voor dit seizoen. Naast Daan Schuurmans, die op 11 november het spits afbijt, laten ook Olcay Gulsen, Tineke de Nooij en Glenn de Randamie zich portretteren. Die laatste naam zegt je misschien niet direct iets, maar dat is dus de echte naam van rapper Typhoon. Hij sprak voor het programma af met Özcan Akyol in het stadje Elburg, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht.

Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20:40 uur te zien bij Omroep MAX op NPO2.

Meer over