Even kennismaken

Deze familie maakt haar debuut in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol

21 juni 2024 10:56 | amusement | Door Tessa Kok

© Stijn Ghijsen / KRO-NCRV
In het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, dat later deze zomer te zien zal zijn, maakt een nieuw gezin zijn opwachting. Naast de vertrouwde families Cudogham, Blom en Wildeman, zullen kijkers ook kennismaken met andere gezichten. Het nieuwe gezin is de tienkoppige familie Bakhcha uit Amsterdam.

Dat heeft KRO-NCRV bevestigd. 

Familie Bakhcha

In het nieuwe seizoen van Een Huis Vol kunnen kijkers het drukke leven van de familie Bakhcha uit Amsterdam volgen. Vader Ali en moeder Samira zijn van mening dat als je iets wilt bereiken in het leven, je daar hard voor moet werken. En dat geldt niet alleen voor hen, maar ook voor hun kinderen. Zo helpen de kinderen mee in het huishouden en maken ze elke dag zelf hun bed op. Het programma volgt de familie tijdens de Ramadan en hun vakantie naar Marokko.

Andere families

Ook de bekende families Blom, Wildeman en Cudogham worden weer gevolgd in het nieuwe seizoen. Kijkers kunnen zien hoe Maarten en Gerdien uit familie Blom het heel druk hebben met hun zeven kinderen en hoe ze bewuster omgaan met hun budget. Bij familie Wildeman gaat moeder Priscilla op 'snuffelstage' bij een trimsalon en hoopt ze haar opleiding tot hondentrimmer succesvol af te ronden. Daarnaast werkt het gezin aan de uitbouw van hun woning.

Ook de familie Cudoghan keert terug in de nieuwe reeks. Het programma volgt Jazz, de oudste zoon van Cynthia en Iven, die het huis uitgaat. Zoon Kik wordt achttien en moet zijn eindexamen doen. Daarnaast gaan we zien we hoe de ouders hun handen vol hebben aan alle kinderen.

Het nieuwe seizoen van Een Huis Vol is vanaf 19 augustus twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 te zien.

Meer over