Merry Christmas

Deze feestdagenspecials zie je in december 2022 op SBS6

20 oktober 2022 11:06 | amusement | Door Judith Regeling

© Roy Beusker Fotografie
De kersthaters moeten er misschien nog niet aan denken, maar over iets meer dan twee maanden is het alweer tijd voor de gezelligste dagen van het jaar. SBS6 blikt daarom vandaag alvast vooruit op hun programmering.

Verrassend of niet: zelfs de mannen van Vandaag Inside mogen hun beste Oud & Nieuw-outfits uit de kast trekken.

De Alleskunner VIPS

Eerder maakten we al bekend dat de Meilandjes ook dit jaar weer terug zijn met een feestaflevering vol hysterische en hilarische momenten, maar zij zijn duidelijk niet de enige. Op 25 december zendt SBS6 namelijk ook een bijzondere aflevering uit van De Alleskunner VIPS. Naar verwachting waagt een diverse groep aan bekende Nederlanders zich dan aan bijzondere spelletjes die in het teken staan van kerst. Wie dat zijn, is vooralsnog niet bekend.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw

Een paar dagen later barst feestdagenprogrammering helemaal los met zowel informatieve als amusementsshows. Zo zal Harm Edens op dinsdag 27 december De Quiz van het Jaar presenteren en volgt Wendy van Dijk hem op woensdag 28 december op met De Grote Gezondsheids Quiz. Op oudejaarsavond vier je feest met een Vandaag Inside Oud & Nieuw Special (om 20:00 uur) gevolgd door de door Rob Kemps gepresenteerde Oud & Nieuw-special van Ik Hou van Holland (21:30 uur).

Lees ook: Dit heeft RTL op de planning staan in december 2022 

Meer over