Op Prime Video

Déze komieken doen mee aan het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing

14 juli 2023 11:42 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP / Fotograaf Levin den Boer
Er was al een tijdje bekend dat er een tweede seizoen op komst is van LOL: Last One Laughing, maar inmiddels is er ook duidelijk welke tien komieken hun opwachting maken. In de nieuwe reeks zien we niet alleen nieuwe gezichten, er keren ook een paar oude bekenden terug.

Namen bekend

Prime Video maakte recentelijk de line-up bekend van het tweede seizoen. Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Anniek Pheifer zijn dit seizoen te zien. Ook Ruben van der Meer en Rayen Panday, die we al kennen uit het eerste seizoen, doen mee. 

De presentatie ligt weer in handen van de Belgische komieken Philippe Geubels en Jeroom Snelders

Het concept

Voor de comedyshow worden tien komieken met elkaar in een ruimte opgesloten. Zij gaan de strijd aan om elkaar aan het lachen te krijgen. In de serie daagt Geubels tien comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs € 50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Vorig jaar werd de Prime Video-serie ontzettend goed bekeken. Bas Hoeflaak, één van de komieken die meedeed aan het eerste seizoen, ging toen viraal met zijn hilarische Fluitlied

Het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing wordt later dit jaar uitgezonden op Prime Video. Een officiële startdatum is nog niet bekend.

Meer over