Bekende gezichten

Deze realitysterren doen mee aan het nieuwe programma Daar Gaan Ze Weer

19 maart 2024 20:06 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Binnenkort gaat er weer een gloednieuwe realityshow van start op RTL 4. In Daar Gaan Ze Weer gaan deelnemers van succesvolle en veelbesproken televisieprogramma's een nieuw, Europees avontuur aan. RTL heeft dinsdagavond onthuld welke realitysterren meedoen aan de nieuwe show.

Deelnemers

In een video op het Instagram-account van RTL is te zien wie er aan het nieuwe programma meedoen. Dat gaat om Debbie en Caroline van B&B Vol Liefde, Aadje en Richard van Ik Vertrek, Jacobien en Arjen van Kerels met een Kleintje en de Familie De Weijer van Helemaal Het Einde.

Caroline gaat proberen om opnieuw een Bed & Breakfast te starten in Oostenrijk. Debbie woont samen met haar partner in Italië, waar ze een stuk grond hebben gekocht met daarop een vervallen villa. Samen zetten ze zich in om een ecologische glamping te realiseren.

Aadje en Richard nemen de uitdaging aan om een party-verhuurservice te runnen in Spanje. Jacobien en Arjen hebben Amsterdam achter zich gelaten in ruil voor Zuid-Italië. Hun doel is om een houten huisje te verhuren en een villa te renoveren. Maaike en Bart van Helemaal Het Einde hebben een boerderij in Spanje gekocht en hopen daar een toeristenverblijf te kunnen bouwen.

Daar Gaan Ze Weer

Het nieuwe programma, gemaakt door Blue Circle, draait om het aangaan van nieuwe avonturen. ''Allemaal beschikken ze over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien.

''En de kijkers zijn overal bij. De deelnemers hebben allemaal hun eigen aanpak om die grote droom te realiseren, maar niet iedere werkwijze blijkt een garantie voor succes… Wiens avontuur slaagt?'', luidt de aankondiging van het nieuwe realityprogramma.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Daar Gaan Ze Weer is vanaf 2 april elke dinsdag om 20.30 uur te te zien op RTL 4 en te streamen bij Videoland.

Meer over