Zelfbouwers Rotterdam

Deze stellen bouwen een huis in Rotterdam (met Olcay en Herman)

18 Februari 2019 13:49 | amusement | Door Irma Tomas

© Maartje Brockbernd
In het nieuwe RTL 4-programma Zelfbouwers Rotterdam volgen Herman den Blijker en Olcay Gulsen zes stellen die hun eigen huis bouwen in een schoolgebouw in de Afrikaanderwijk.

De zes koppels die de oude school gaan verbouwen zijn: het architectenkoppel Robin (26) en Stijn (24), het pas verliefde stel Corjan (36) en de Française Marine (26), latin lovers Cammy (30) en Brénousky (32), de Brabantse Frank (43) met zijn vrouw Denise (32) en zoontje Lennox, rasklussers Annemarie (46) en Dick (49) met drie pubers en Youri (35), zijn vriendin Martine (34) en hun zoontje Odin, die de verbouwing uit laten voeren met hun uitgesproken (schoon)vader Ruud als aannemer.

Wat doet Herman den Blijker hier?

Het onwaarschijnlijke presentatieduo Herman den Blijker en Olcay Gulsen komen regelmatig langs om te kijken hoe de stellen ervoor staan. Het is voor het eerst dat Herman zich met een programma bemoeit waarin niet gekookt wordt. Al zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat Herman ook veel interesse in klussen heeft.

Peter van der Vorst

Er is geen prijs verbonden aan Zelfbouwers Rotterdam. De tv-kijker volgt de vorderingen van de stellen en alle problemen waar ze tegenaan lopen. Zelfbouwers Rotterdam is een programma van Vorst Media, het bedrijf van de nieuwe directeur van RTL.

Meer over