Deze voormalige Boer zoekt vrouw-boeren zijn nog vrijgezel

Zondag begint alweer het negende seizoen van Boer zoekt vrouw. Yvon Jaspers heeft al heel wat boeren aan de vrouw geholpen, maar met deze heerschappen lukte het nog niet. 

Allemaal leuk en aardig, maar er zijn genoeg boeren die meededen aan Boer zoekt vrouw en de liefde niet vonden. En hoe vaak zijn de relaties wel niet gestrand toen Yvon eenmaal vertrokken was?

Wij zetten een paar boeren voor je op een rij die nog niet aan de vrouw óf man zijn. En ja, knappe boer Tom heeft nog steeds een vriendin. 

Boer Johan

Afbeelding

In seizoen 7 (2013) vertrok Yvon naar het buitenland om daar vijf boeren hun brieven te bezorgen. Overstaanbare boer Johan uit Denemarken kreeg 45 brieven en koos voor Ingrid. Tijdens de reünie in 2014 was het stel nog dolgelukkig en werkte Ingrid al als een echte boerin mee tussen de koeien. Ze liet alles achter in Nederland en trok bij Johan in. Helaas zijn de twee vorig jaar december uit elkaar gegaan en kon Ingrid vertrekken. Zij woont nu een stukje verderop in Denemarken.

Boerin Aletta

Afbeelding

Wie wil niet verhuizen naar het warme Bonaire? 136 mannen pakten in 2013 hun kans en schreven een brief aan boerin Aletta. Drie kale mannen mochten op logeerweek komen. Aletta kon geen keuze maken, dus vlogen de drie terug naar Nederland. De mannen vonden hun eigen Aletta, terwijl zijzelf nog steeds tussen de geiten zit.

Boer Jan

Afbeelding

Jan leek op het eerste gezicht een aantrekkelijke man. Hij kreeg 238 brieven in 2013. Uiteindelijk bleef hij over met Judith en Florence die het vooral samen erg leuk hadden. Jammer genoeg voor boer Jan, vonden ze het met hem iets minder gezellig. Jan koos Judith als zijn vrouw, maar zij pakte gauw haar biezen. Florence is dan al met de noorderzon vertrokken. De boer is nog steeds op zoek naar een leuke vriendin.

Boerin Bertie

Afbeelding

Wie herinnert zich niet de ongemakkelijke stiltes bij boerin Bertie thuis in 2015? Bertie vond het moeilijk met ineens drie vreemde vrouwen in huis. Toch leek het goed te komen met Esther en vormden zij het ideale koppel. Tot begin dit jaar het bericht kwam dat de twee uit elkaar zijn. Volgens Bertie was Esther met haar niet gelukkiger dan alleen. Gelukkig zijn ze nog vriendinnen.

Boer Theo

Afbeelding

Boer Theo woont in Noord-Holland en heeft een kaasboerderij. Hij kreeg 73 brieven in 2015, maar had het uiteindelijk niet voor het uitzoeken. Een voor een dropen de vrouwen af, omdat Theo niet de vlotste prater was. Nancy gaf Theo het voordeel van de twijfel, maar uiteindelijk gooide ook zij, tot groot verdriet van Theo, de handdoek in de ring. De boer heeft nog geen nieuwe vriendin, maar ziet die het liefst wel zo snel mogelijk verschijnen.

Boer Mario

Afbeelding

Mario was in 2015 een van de vijf boeren die te weinig brieven kreeg. Daarom viel hij in de tweede ronde af, maar kreeg natuurlijk wel zijn 16 brieven te lezen. Vier vrouwen belde hij, maar uiteindelijk werd het niks. Boer Mario probeert nog steeds een date met een vrouw te regelen.

Boer Leo

Afbeelding

Boer Leo kreeg in 2015 ook net niet genoeg liefdesbrieven voor een hoofdrol in Boer zoekt vrouw. De 42-jarige boer mocht 48 brieven doorlezen, maar daar zat niks tussen. Hier en daar had hij af en toe een date. Helaas leverde dat niks op. Leo staat nog steeds open voor een date. 

Genoeg vrijgezelle boeren dus, die nog steeds op zoek zijn naar hun ware liefde. Misschien dat Yvon volgend jaar een seizoen maakt om oud-boeren alsnog aan de liefde te helpen?

 

Meer over:

Reageren