Met Renze Klamer

Deze zeven verrassende BN'ers doen mee aan Het Onbekende

21 april 2023 19:07 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL heeft de opvolger van De verraders bekend gemaakt: als de zilverschat is verdeeld neemt Renze Klamer de vrijdagavond voor zijn rekening met de nieuwe spelshow Het onbekende.

In het onbekende strijden zeven bekende en zeven onbekende Nederlanders in Slovenië, tegen elkaar voor een riante geldprijs. 

Bekend versus onbekend

Het gaat hard tegen hard: de bekende en onbekende Nederlanders vormen elk een team van zeven dat in het bij vlagen onherbergzame Slovenië een vergelijkbare route moet afleggen. Presentator Renze Klamer houdt iedereen vanuit zijn controlekamer in de gaten en staat klaar om iedere aflevering het winnende team te feliciteren met de etappewinst. 

Renze Klamer in de controlekamer
Renze Klamer in de controlekamer

Team Bekend

De zeven BN'ers die zich aan het nieuwe tv-avontuur wagen zijn musicalacteur Freek Bartels, radiomaker Mischa Blok, goochelaar Steven Kazàn, modekenner Arno Kantelberg, schaatser Ronald Mulder, kunstschilder Iris Frederix en musicallegende Pia Douwes

Team Onbekend

De BN'ers krijgen te maken met zeven landgenoten die na afloop van de acht weken durende spelreeks zelf ook vast een stuk bekender zijn. Het gaat om, van links naar rechts, brandweervrouw Mabel (24), juriste Nikta (29), horecaman Vincent (52), ambtenaar Ricky (41), videograaf Rein (27), beleidsadviseur Ruud (32) en IT-manager Bart (52).

Team Onbekend
Team Onbekend

Het onbekende start vanaf vrijdag 12 mei om 20.00 uur bij RTL 4. 

Meer over