Na vertrek uit Thailand

Diana geeft advies aan B&B Vol Liefde-Martijn: ‘Maak tijd vrij’

10 augustus 2023 13:09 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL
In de uitzending van B&B Vol Liefde van gisteravond zagen we hoe B&B-eigenaar Martijn aan deelneemster Diana vertelde dat er voor hem geen liefdesklik is. In de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites blikt Diana terug op het avontuur en geeft ze hem nog wat advies.

Meer gast dan date

In het gesprek dat Diana voert met deelneemster Yamie-Lee, die moest vertrekken uit de B&B van Bram, vertelde ze dat ze zich in Thailand uiteindelijk meer gast voelde dan een potentiële liefdespartner. ''Ja, dat vind ik wel jammer. Want ik ben daar wel echt voor Martijn heen gekomen. Maar goed, als het er niet in zit, dan gaat het ook hoogstwaarschijnlijk niet meer komen'', legt ze uit. ''Ik blijf optimistisch. Ik had daar graag nog wel even willen blijven, maar het mocht niet zo zijn.'' Ze vervolgt: ''Dat het einde in zicht was, dat voelde ik wel. Als ik het was geweest voor hem, dan had ik dat wel gemerkt'', concludeert Diana.

Advies voor Martijn

Diana laat in de aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites weten dat ze wel een beetje teleurgesteld is in Martijn. Ze heeft dan ook nog wel een goed advies voor hem: ''Maak wat tijd vrij. In zijn introductiefilmpje kwam hij heel rustig en galant over. En daar reageer je op. En waar kom je terecht? In echt een chaos, wat hartstikke leuk is. Maar om iemand echt goed te leren kennen, moet je daar echt tijd voor vrij maken en toelaten. Ik hoop dat hij haar ooit treft.''

Hieronder zie je de aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites, waarin Diana en Yamie-Lee terugblikken op hun liefdesavontuur.

Meer over