Mét pijnlijke knie

Dionne Stax na voltooien Vierdaagse weer aan de slag

22 juli 2019 13:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Petra Fotografie
Nadat ze de gemoederen op social media en het gebied rondom Nijmegen flink bezig hield, verschijnt Dionne Stax vanaf maandag weer in de huiskamers. De nieuwslezeres hervat hij werkzaamheden nadat ze de wandeltocht vorige week volbracht.

De blaren waar Dionne Stax mee kampte zijn al genezen. Haar pijnlijke linkerknie echter nog niet. Dat weerhoudt de 34-jarige journaliste niet om met een stralende lach aan haar werkdag te beginnen.

Kroontje

"We kunnen weer aan de slag! Happy Monday", schrijft Dionne maandag op Instagram. De blondine liep vorige week voor de elfde keer mee in en om Nijmegen, en verdiende daarmee een kroontje voor op haar gouden Vierdaagsekruisje.

Nieuw programma

Ook Jamai Loman is weer aan de arbeid. De presentator liep de Vierdaagse voor de eerste keer en haalde met zijn deelname voor zijn eigen Stichting Overwinnaars ruim 10.000 euro op. "Vandaag weer lekker aan het draaien voor een nieuw programma bij RTL 4", aldus Loman op Instagram. Het programma waar de presentator over praat moet in oktober op de buis verschijnen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag weer lekker aan het draaien voor een nieuw programma bij @rtl4 vanaf oktober op uw beeldbuis en online bij @videolandonline 🔥😁

Een bericht gedeeld door Jamai (@jamailoman) op

Meer over