Even kennismaken!

Dit is de cast van het nieuwe seizoen van hitserie Dertigers

15 april 2024 08:40 | amusement | Door Tessa Kok

© Joy Hansson
Ondanks dat er eerder was aangekondigd dat de hitserie Dertigers zou stoppen na het vierde seizoen, komt er toch nog een vervolg. Wel is er een volledig nieuwe club dertigers te zien in de vijfde reeks. Inmiddels is er bekend wie er te zien zijn in het nieuwe seizoen!

Nieuwe cast

De hoofdrollen in deze nieuwe reeks worden gespeeld door Teun Donders, Claire Bender, Sabri Saddik, Teunie de Brouwer, Sebastián Mrkvicka, Stefanie van Leersum en Sia Cyrroes. Claire Bender maakte onlangs nog diepe indruk in de populaire EO-serie De Joodse Raad.

Ondanks de volledig nieuwe cast blijven Lykele Muus (Bart) en Leonoor Koster (Lot) van de originele cast een belangrijke rol spelen in het nieuwe seizoen, maar wel achter de schermen als scriptschrijver en regisseur. De opnames voor het vijfde seizoen zijn momenteel in volle gang.

Dertigers

De BNNVARA-serie Dertigers draait het om vrienden die ieder op hun eigen manier omgaan met de uitdagingen die bij hun generatie horen. Denk daarbij aan het kopen van een huis, kinderen en carrière maken. De thema's blijven zoals kijkers van de hitserie gewend zijn en gaan helemaal met de tijd mee. Wat wel nieuw is, is dat de vrienden nu wonen en werken in de regio en ze een grote passie hebben voor fietsen.

Dertigers wist met de eerste vier seizoenen indrukwekkende kijkcijfers te behalen. Het vijfde seizoen is deze zomer te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Meer over