Klaar voor vertrek

Dit is de derde afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis: Thailand

6 juni 2024 12:41 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Het was alweer tijd voor de vierde aflevering van Het perfecte plaatje op reis: Thailand en wederom moest er afscheid genomen worden van een kandidaat. De aflevering stond in het teken van landschapsfotografie waarbij reflectie moest worden gebruikt en de tweede shoot was een fantasyshoot.

In eerdere afleveringen moesten rapper Leafs en Mark Baanders al het programma verlaten.

(Zelf)reflectie

Vol enthousiasme gaan de kandidaten weer aan de slag met de nieuwe opdracht. Zo gebruikt Sophie Bouquet een spiegel en Danny de Munk gebruikt een spiegel van een scooter en een zonnebril voor de nodige reflectie.

De jury begrijpt uiteindelijk, en ziet terug, dat de deelnemers het een lastige opdracht vonden. Over het beeld van Susan Visser zijn ze het meest enthousiast. Het creatieve beeld van Sophie wordt geroemd met een zeven. Kaj Gorgels eindigt onderaan met een onvoldoende. Dat is even schrikken aangezien hij de vorige aflevering won.

Kaj ontvangt laagste cijfer.
Kaj ontvangt laagste cijfer.

More smoke

Veel tijd om verder bij de cijfers stil te staan, krijgen de BN'ers niet want de volgende opdracht dient zich weer aan. De rookmachines zijn niet aan te slepen en met hun modellen storten de deelnemers zich in het avontuur van de fantasyfotografie.

Susan Visser bekroont haar werk met een dikke tien en is daarmee met de winst van de vorige shoot de absolute winnaar van deze aflevering. En de hoge cijfers zijn niet aan te slepen want ook Fresia en Sophie kunnen op een hele goede beoordeling rekenen. Kaj Gorgels en Gallyon van Vessem gaan uiteindelijk de strijd aan om wie er naar huis gaat en de televisiepresentatrice trekt aan het kortste eind.

Gallyon van Vessem moet vertrekken.
Gallyon van Vessem moet vertrekken.

Meer over