Bye bye beertje

Dit is de derde afvaller van The Masked Singer 2022

18 november 2022 22:25 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het spel is definitief op de wagen bij The masked singer. In de derde voorronde van de afvalrace werden de laatste vijf karakters van dit seizoen voorgesteld. Een van hen overleefde de strijd niet.

De Kikker, de Teddybeer, de Bijenkoningin, het Paard en de Ridder: de laatste lichting debuterende Masked singer-deelnemers bleek weer bont en gevarieerd. 

Optredens

Ruben Nicolai vroeg een terecht applaus voor de betoverende outfit van de Bijenkoningin, de Teddybeer was zo knuffelbaar dat alle panelleden een bear hug gaven en de Kikker kreeg zelfs een zoen van iemand uit het publiek. Er viel genoeg te zien en te beluisteren in de avondvullende show. Wat opviel was dat alle deelnemers konden zingen... op de Teddybeer na. 

Onthulling

De Teddybeer was heel open en eerlijk over zijn gebrek aan zangkunst. Zijn versie van de Everly Brothers evergreen Everlasting love was niet voldoende om het publiek te overtuigen hem een ronde verder te sturen. Het masker moest af en het hevig bezwete hoofd van Robèrt van Beckhoven kwam tevoorschijn. Alleen Gerard Joling had het idee om aan de meesterbakker te denken, maar het leverde geen punten op.

Alleen Geer had een idee van de Teddybeer
Alleen Geer had een idee van de Teddybeer

Vanaf volgende week gaan de 12 overgebleven personages verder in de competitie waar ook dit jaar gastoptredens bij komen kijken.

Meer over