Dit is de Mol 2017

11 Maart 2017 21:03 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Thomas Cammaert is de Mol. Live vanuit het Amsterdamse VondelCS onthulde hij zich tijdens de ontknoping als de ultieme saboteur. En dat is wat ons betreft niet geheel verrassend.

Na negen avontuurlijke weken in het noordwesten van de Verenigde Staten was het zaterdag eindelijk tijd voor de Mol om zijn ware identiteit te onthullen. Na een zinderende afvalrace waren alleen acteur Thomas Cammaert, comédienne Sanne Wallis de Vries en presentator Jochem van Gelder nog in de race. Aan het einde van een ietwat lang fragment maakte Thomas bekend dat hij de Mol is.

‘Ik ben de Mol!’

De bekendmaking van de Mol zorgde voor veel commotie. “Ik ben de Mol!”, schreeuwde Thomas nog een keer luid door de studio. “Het is opluchting, maar het is ook klaar nu. Ik vond het echt een te gek avontuur. Het is het leukste wat ik ooit heb gedaan. Ik vind het ook heel erg jammer, ik had dit geheim namelijk nog jaren willen bewaren.”

En de winnaar is…

Sanne zette al haar pijlen op Thomas, wat haar de winnares van Wie is de Mol? 2017 maakt. Ze gaat naar huis met een pot van ruim 24.000 euro. Tijdens het finalespel eindigde ze als eerste, waarmee ze een verdubbeling van de pot won. Dat is nog eens pieken op het juiste moment.

Maar wij zagen het allang aankomen...

Lees ook: 22 redenen waarom Thomas de Mol is.

Meer over