Chantal, Dan en...

Dit is de nieuwe jury van Holland's Got Talent

22 maart 2022 19:13 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
De nieuwe jury van Holland's got talent is bekend. Naast Chantal Janzen keert ook oudgediende Dan Karaty. Ook kent de jury twee gloednieuwe gezichten.

Op Instagram maakte RTL de nieuwe jurybezetting van de populaire talentenjacht bekend.

Hans Klok

Uitgerekend Hans Klok werd ingeschakeld om de juryleden te onthullen. De illusionist had eerder zelf een gooi gedaan naar een stoeltje achter de desk van het RTL-programma, maar viel buiten de boot. Gelukkig was hij niet te beroerd op geheel eigen wijze te vertellen wie wél door de schifting gekomen waren.

Edson & Marc-Marie

Chantal Janzen is het enige huidige jurylid dat terugkeert. Haar oud-collega's Angela Groothuizen en Paul de Leeuw zijn niet meer aan het programma verbonden en ook Ali B is niet meer in the picture. Chantal krijgt versterking van Dan Karaty, de Amerikaanse choreograaf was in het verleden al een vaste waarde in het panel. Nieuwkomers zijn komiek Edson Da Graça en Marc-Marie Huijbregts die tegenwoordig overal wat van vindt. Bij Boulevard onthulde Edson dat hij in tegenstelling tot Marc-Marie wél een jurytest moest doen, maar beide mannen hebben er erg veel zin in.

Aanmelden voor de talentenjacht kan via deze link.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer over