3000 kandidaten

Dit is de nieuwe presentator van NTR-jeugdprogramma Klokhuis

12 mei 2021 09:08 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Nizar El Manouzi
De NTR heeft Nizar El Manouzi aan het presentatieteam van Klokhuis toegevoegd. De 24-jarige acteur werd voor de baan gekozen uit drieduizend kandidaten.

El Manouzi, die bij het publiek onder meer bekend is geworden dankzij zijn rol van rechercheur El Moussaoui in Mocro Maffia, neemt samen met de huidige presentatoren Eva Cleven, Pascal Tan, Sosha Duysker en Janouk Kelderman de presentatie van het informatieve jeugdprogramma op zich.

Vier studies 

"Het Klokhuis legt uit en vertelt dingen op een leuke en avontuurlijke manier, maar het geeft je ook de ruimte om je eigen draai eraan te geven. Dat past perfect bij mijn DNA", zegt El Manouzi, die naast acteren ook nog de tijd heeft om vier studies tegelijk te doen. Hij combineert de studies Filosofie, Geneeskunde, Gezondheidsbeleid en Media & Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

20 mei 

"Ik ben grenzeloos nieuwsgierig, wil weten hoe iets werkt en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ik heb me daarom ook altijd breed ontwikkeld." El Manouzi is vanaf donderdag 20 mei te zien als presentator van Klokhuis.

Meer over