Paar wijzigingen

Dit is de nieuwe startdatum van De Verraders

22 februari 2022 13:24 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

De nieuwe startdatum van De Verraders is bekend. En niet alleen de startdatum is gewijzigd, ook de dag waarop het programma wordt uitgezonden.

De Verraders verhuist namelijk van de zaterdag- naar de vrijdagavond en is vanaf vrijdag 1 april te zien. Dat blijkt uit het programmaschema van RTL.

Reden

De reden van het uitstellen is het schrappen van The Voice of Holland uit de programmering. Daarom is op dit moment I Can See Your Voice te zien op de vrijdagavond.

Deelnemers

Ook het tweede seizoen staan er weer achttien Bekende Nederlanders klaar voor de aftrap. Wie dat zijn, is nog een raadsel. RTL heeft daar nog niets over losgelaten. Of de presentatie dit keer in handen is van Tijl Beckand of Art Rooijakkers is ook nog niet bekend.  

De Verraders

In De Verraders speelt een groep aan diverse BN'ers verschillende spellen om zilver te verdienen, maar dat is niet per se het belangrijkste. Het draait namelijk vooral om de drie verraders die zich onder hen bevinden en die ontmaskerd moeten worden. De Verraders is een Nederlands format.

De Verraders is vanaf 1 april elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over