Nog maar heel even geduld!

Dit is de startdatum van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle

5 december 2023 12:03 | amusement | Door Tessa Kok

© Videoland
Goed nieuws voor fans van het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle, want de startdatum van het gloednieuwe seizoen is bekend! Het duurt niet lang meer voordat we weer kunnen genieten van nieuwe avonturen van realitysterren in de jungle.

Zet 1 januari maar in je agenda, want vanaf dan is de nieuwe reeks te zien. Dat heeft Videoland dinsdag bekendgemaakt.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen speelt zich af in Suriname. Famke Louise, Lesley Versprille, Kelly van der Veer, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Jacomien Zoer, Shirley Cramer, Deveny Sooda, Michelle Bibi en Imen Dirie doen aan de nieuwe reeks mee. Ook Michella Kox en Louisa Janssen, die al eerder meededen aan de realityshow, doen weer mee. De presentatie ligt in handen van Valerio Zeno.

Echte Meisjes in de Jungle verscheen in 2011 voor het eerst op RTL5. Daarna volgde er nog een aantal Echte Meisjes-reeksen tot 2013. Na maar liefst tien jaar keerde de realityshow vorig jaar weer terug. Niet op RTL5, maar op Videoland. Na een succesvol seizoen, werd besloten om nog een reeks te maken voor de streamingdienst. Vorig jaar wist Kelly Heruer de realityshow te winnen.

De eerste beelden

Videoland heeft niet alleen de startdatum gedeeld, maar ook de eerste beelden van de nieuwe reeks. Deze kun je hieronder bekijken. Vanaf 1 januari is het realityprogramma op de streamingdienst te zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer over