Met twee afleveringen in één weekend

Dit is de startdatum van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

26 juni 2023 10:17 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk
Goed nieuws voor de liefhebbers van het survivalprogramma Expeditie Robinson! Er is namelijk bekend wanneer het gloednieuwe seizoen op televisie verschijnt.

Zet zaterdag 2 september maar in je agenda, want dan gaat de spannende survivalstrijd weer van start. 

Nieuw presentatieduo

Het aankomende seizoen kijk je naar een gloednieuw presentatieduo: Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. Nicolette is een bekend gezicht in het survivalprogramma, maar voor Art is het de eerste keer dat hij het programma presenteert. Hij neemt het stokje over van presentator Rick Brandsteder, die het vorige seizoen presenteerde met Nicolette.

Expeditie-Robinson weekend

De maand september start met een Expeditie Robinson-weekend. De eerste uitzending van het survivalprogramma is niet op zondag, maar op zaterdag te zien op RTL 4. Dat gaat om zaterdag 2 september. Fans van het programma hoeven niet lang te wachten op de tweede uitzending, want die volgt de dag erna op zondag 3 september. Daarna is het programma wekelijks op zondag om 20:00 uur op RTL 4 te zien.

Het seizoen bestaat uit 16 afleveringen. Er is nog niet bekend wie er allemaal meedoen aan Expeditie Robinson 2023. Dat wordt later bekendgemaakt. 

Meer over