En deze BN'ers doen mee!

Dit is de startdatum van het nieuwe seizoen van MINDF*CK

28 februari 2024 14:20 | amusement | Door Tessa Kok

© Oscar Verpoort/AVROTROS
Illusionist Victor Mids is binnenkort terug op de buis met een gloednieuw seizoen van MINDF*CK. In de nieuwe reeks zullen zowel bekende als onbekende Nederlanders versteld staan van onverklaarbare experimenten. AVROTROS heeft vandaag de startdatum bekendgemaakt en gedeeld welke BN'ers hun opwachting maken.

Zet zaterdag 16 maart maar in je agenda, want vanaf dan gaat het nieuwe seizoen van start.

Nieuw seizoen

Aan het nieuwe seizoen van MINDF*CK doen opnieuw een aantal bekende Nederlanders mee. Onder meer cabaretier Youp van 't Hek, StukTV, zangeres Davina Michelle, stylist en presentator Fred van Leer, schrijfster Paulien Cornelisse en stand-upcomedian Jandino Asporaat maken hun opwachting.

In de nieuwe reeks herenigt Victor Mids cabaretier Youp van 't Hek op een bijzondere manier met zijn konijn Flappie. Ook de mannen van StukTV moeten eraan geloven en worden verrast met een spannend experiment waarbij hun leven op het spel staat.

Fred van Leer kan zijn ogen niet geloven als hij ontdekt wat Victor heeft gedaan met een outfit die hij heeft uitgezocht. In het nieuwe seizoen probeert Mids niet alleen bekende Nederlanders te verbazen, ook onbekende Nederlanders komen weer voorbij in het programma. 

Interactieve illusies

Illusonist Victor Mids is enthousiast over het komende seizoen. “Ik denk dat dit het beste seizoen is wat we tot nu toe hebben gemaakt. Het is doorspekt met interactieve illusies zodat iedereen thuis mee kan doen en de reacties van zowel de mensen op straat als de BN’ers waren af en toe echt buitenaards. Ik kan niet wachten om Nederland de komende maanden op zaterdagavond weer onder te dompelen in mijn magische wereld!”

MINDF*CK is vanaf 16 maart elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over