Op Prime Video

Dit is de startdatum van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing

20 november 2023 19:10 | amusement | Door Tessa Kok

© Prime Video Nederland

LOL: Last One Laughing is bijna terug! Na het succes van het eerste seizoen, kon een tweede reeks natuurlijk niet uitblijven. Inmiddels is duidelijk wanneer we het gloednieuwe seizoen kunnen bewonderen op Prime Video. 

Zet 27 december maar in je agenda, want vanaf dan kunnen kijkers weer genieten van een flinke portie humor. Dat heeft Prime Video bekendgemaakt met een video op Instagram.

Seizoen twee

In het tweede seizoen zien we een paar bekende gezichten terug, maar doen er ook een aantal nieuwe komieken mee. De nieuwe deelnemers zijn Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Anniek PheiferRuben van der Meer en Rayen Panday waren al te zien in het eerste seizoen en maken ook in de aankomende reeks hun opwachting.

Belgische komieken Philippe Geubels en Jeroom Snelders nemen de presentatie op zich, net als in het eerste seizoen.

De opzet

Het concept blijft onveranderd. Tien komieken worden met elkaar in een ruimte opgesloten voor zes uur lang. Zij proberen elkaar aan het lachen te krijgen, maar het is verboden om te lachen. De comedians hebben de taak om hun gezicht strak te houden. Degene die als laatste overblijft wint 50.000 euro voor een goed doel.

Eerste beelden

Prime Video maakte vandaag op Instagram bekend wanneer het tweede seizoen te zien is en geeft alvast een voorproefje van wat kijkers kunnen verwachten. Liefhebbers van het programma kunnen zich weer schrap zetten voor absurde pogingen van de komieken om de andere deelnemers aan het lachen te krijgen. 

De eerste reeks van LOL: Last One Laughing werd goed bekeken, mede dankzij komiek Bas Hoeflaak die met zijn hilarische Fluitlied viraal ging. In de eerste beelden van het nieuwe seizoen is te zien dat Bas een comeback maakt. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

LOL: Last One Laughing is vanaf 27 december op Prime Video te zien.

Meer over