Zet 'm in je agenda!

Dit is de startdatum van het tweede seizoen van spelshow The Floor

21 november 2023 21:40 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL Nederland

Goed nieuws voor iedereen die heeft genoten van het eerste seizoen van spelshow The Floor, want het tweede seizoen komt eraan! Vanaf begin 2024 is het spelprogramma weer op de buis te zien.

Zet zondag 7 januari maar in je agenda, want dan gaat de tweede reeks van The Floor van start. 

The Floor

Het concept van The Floor blijft in het tweede seizoen onveranderd. In de tweede reeks nemen opnieuw honderd quizfanaten het tegen elkaar op in quiz-duels. De gigantische LED-vloer, verdeeld in honderd gelijke vlakken met elk een eigen kenniscategorie, is uiteraard weer van de partij. Iedere deelnemer heeft een eigen vlak en categorie.

Het is aan de deelnemers de taak om zoveel mogelijk vakken te veroveren. Dat is mogelijk door andere deelnemers uit te dagen en quiz-duels te spelen. De winnaar van het spel is degene die het meest weet van elke categorie, de hele vloer weet te veroveren en als enige overblijft. De winnaar gaat naar huis met maar liefst 100.000 euro.

Seizoen twee

Edson da Graça neemt opnieuw de presentatie van de spelshow op zich. Het programma is vanaf zondag 7 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer over