Nog heel even wachten

Dit is de startdatum van Videoland Original PATTY

12 januari 2024 15:13 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk, Rob Jacobs, Elmer van der Marel, Mark de Blok, Mirjam Smit

De gloednieuwe dramaserie PATTY, geïnspireerd op het leven van één van de populairste vrouwen uit de showbizzwereld Patty Brard, verschijnt binnenkort op Videoland. De streamingdienst heeft vrijdag bekendgemaakt vanaf wanneer de serie te streamen is.

En dat duurt niet heel lang meer, want 18 februari is het zover. Vanaf dan is de Videoland Original in zijn geheel te zien bij de streamingdienst.

PATTY

PATTY is een meeslepende dramaserie die het fascinerende levensverhaal en de carrière van Patty Brard in beeld brengt. Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven spelen de rol van Patty. De meiden van de groep Luv' worden gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga). Al jarenlang maakt Patty Brard deel uit van de Nederlandse showbizz. Haar carrière bestaat niet uit alleen hoogtepunten, maar ook een aantal dieptepunten. Toch wist ze er iedere keer weer bovenop te komen. 

Videoland Original

PATTY is geregisseerd door Will Koopman en Reinier Smit. Koopman zegt het volgende over de Videoland Original: “'PATTY' gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor.” 

De eerste aflevering van de dramaserie is op 18 februari om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf die datum is de dramaserie in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Meer over