Op de helft...

Dit is de vierde afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis

7 juni 2023 23:16 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het perfecte plaatje op reis is over de helft en dat betekent dat ook het deelnemersveld aardig begint te slinken. Van de acht oorspronkelijke amateurfotografen zijn er nog vijf over en voor één van hen viel vanavond het doek.

Maar voordat juryleden William Rutten en Neo Tsoma hun genadeloze oordeel velden hadden de kandidaten nog een aantal verrassende shoots voor de boeg. 

Landschapsfoto en rugby

Het bleek een gevarieerde aflevering, al was 't maar omdat 'ie zich voor de verandering eens niet in hoofdstad Kaapstad afspeelde. De groep was ditmaal vinden in wijnstreek Stellenbosch waar ze zich waagden aan creatieve landschapsfotografie. De dag erna moesten ze zich in het zweet werken om een rugbywedstrijd vast te leggen. Het bleek een hele klus om de sportieve hoogtepunten haarscherp in beeld te brengen.

Exit

Vaste kijkers van Het perfecte plaatje op reis zagen de uitslag al een beetje aankomen. Vorige week was Wildebras op een haar na beter dan afvaller Eloise van Oranje en ditmaal steeg hij niet boven een solide zes uit. Niet genoeg om in deze fase van de fotowedstrijd in het spel te blijven.

Een voldoende is soms niet goed genoeg
Een voldoende is soms niet goed genoeg

Meer over