De ontknoping nadert...

Dit is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje 2022

16 november 2022 23:59 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een wonderbaarlijke comeback zorgde voor een verrassende afvaller in de zesde aflevering van Het perfecte plaatje waarin mooie mannenlijven en gekkige ogen centraal stonden.

Vanaf de start van dit seizoen heeft de vrolijk chaotische Tina de Bruijn moeite om de jury te bekoren met haar foto's. De actrice zat week na week met lage cijfers ernstig in de gevarenzone, maar Tina wist zich deze week wonderwel te revancheren.

Waterpolo 

Met nog zes amateurfotografen in de race had presentator Tijl Beckand twee nieuwe foto-opdrachten waarbij kaf van koren gescheiden moest worden. In de eerste plaats moesten de kandidaten een actiefoto maken van waterpoloërs. Een fikse uitdaging, want het valt niet mee om met al dat rondspetterende water scherpe beelden te krijgen. Tina slaagde er in een 7.5 te scoren voor haar spetterende sportfoto. 

The eyes have it

De tweede opdracht was een kunstzinnige: maak een portretfoto van een kind maar zorg dat de ogen voor een vervreemdend effect zorgen. Dat kan door middel van bloemetjes, knopen of sterren op de ogen. Een hele vrije opdracht die juist lastig bleek voor sommigen omdat het moeilijk is de juiste snaar te raken. Juryleden William Rutten en Cynthia Boll reageerden uiterst gemengd op het eindresultaat, maar Tina kwam met een 8.5 als winnaar uit de bus.

Maik en Trijntje

Met die scores was De Bruijn uiteraard veilig, maar nadat Tijl alle andere punten had voorgelezen bleek dat Trijntje Oosterhuis en Maik de Boer minder geluk hadden. Zeker omdat de jury wederom besloot hun eenmalige save wederom niet in te zetten. Er moest dus wel iemand naar huis en met een halve punt verschil was het aan Maik om zijn camera in te leveren. De stylist had er onmiddellijk vrede mee en troostte zelfs Trijntje die er van overtuigd was dat haar laatste uur geslagen had.

Maik de Boer had net te weinig punten om door te gaan
Maik de Boer had net te weinig punten om door te gaan

Meer over