Vlak voor de halve finale

Dit is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis

14 juni 2023 21:59 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot RTL 4
De fotowedstrijd wordt spannender en spannender, want woensdagavond was er opnieuw een exit in Het Perfecte Plaatje op Reis. Van de acht oorspronkelijke amateurfotografen zijn er nu nog maar drie over, nadat vanavond opnieuw het doek viel voor één van de deelnemers.

Let op: dit bericht bevat spoilers over de laatste aflevering!

Shoots

Er stonden ook deze aflevering weer een aantal bijzondere shoots op de planning voor de kandidaten. Na jarenlange uitputting van de oceaan in beschermde natuurgebieden aan de Zuid-Afrikaanse kust worden weer mondjesmaat vissers toegelaten die op een duurzame en eerlijke manier vissen. De fotografen kregen in de uitzending van vanavond de unieke kans om mee aan boord te gaan om dit vast te leggen.

De dag erna stond er een parfumshoot op de planning. En daarbij is het niet belangrijk dat de parfumfles in beeld wordt gebracht, maar draait het vooral om de geur die zij in beeld brengen. Voor deze shoot was dan ook een flinke dosis creativiteit nodig.

De uitslag

De combinatie van de twee shoots bepaalt het eindcijfer van de fotografen. Het avontuur hield vlak voor de halve finale op voor Tatum Dagelet. Volgens de jury heeft ze de foto's van de parfumshoot te wijd geschoten, waardoor er te veel 'zinloze ruimte' in beeld is. "Slordig uitgevoerd, jammer", oordeelt jurylid William Rutten. "Hij heeft zo'n goed gezicht, doe een close-up." Het zorgt ervoor dat Tatum net te weinig punten scoort. Dat betekent automatisch dat Rick Brandsteder, Leonie ter Braak en Numidia El Morabet doorgaan naar de halve finale van de fotowedstrijd.

De halve finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is volgende week woensdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien. 

Meer over