Gestrand

Dit is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis: Thailand

19 juni 2024 19:55 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Het Perfecte Plaatje op Reis: Thailand was woensdagavond weer te zien en dit keer was het tijd voor aflevering zes. Een uitzending waarin de fotografen het toeristische Phuket trotseren en de stof zijde op de foto mogen zetten. Wie trekt aan het kortste eind?
Afscheid is er al genomen van rapper LeafsMark BaandersGallyon van Vessem en April Darby.

Drukte in Phuket

Een foto in het oude centrum van de hoofdstad een architectuurfoto van de bijzondere gebouwen die een mix van Chinese en Portugese bouwstijlen bevatten, dat was de opdracht voor de vijf kandidaten. De grote uitdaging is de hoeveelheid toeristen in deze stad. 

En dat blijkt meteen als Fresia Cousiño Arias als een kip zonder kop door de stad rent en Tijl Beckand voor Kaj Gorgels het verkeer moet leiden. Uiteindelijk worden de foto's gemaakt en bepaalt de jury de cijfers.

En het blijkt dat Kaj kan rekenen op een 9 voor zijn foto. Na hem volgen Danny de Munk en Susan Visser waarvan de laatste een 6,5 krijgt. Meteen kijken Sophie Bouquet en Fresia elkaar gevreesd aan voor wat hun cijfers dan zijn. Fresia krijgt het laagste cijfer met een 5,5.

Tussenstand na eerste opdracht.
Tussenstand na eerste opdracht.

Zijde zacht

De omgeving in de tweede opdracht zorgt in ieder geval voor iets meer rust. De fotografen werken hard om het zijde op een goede manier in beeld te brengen met verschillende modellen.

De jury is heel streng en William Rutten bestempelt het als een hele lastige opdracht. Toch weet Fresia het tij te keren want ze scoort het hoogste cijfer met een 8,5. Sophie volgt haar op terwijl zij het één na laagste scoorde tijdens de vorige shoot. Toch lijkt het niet genoeg want de totaalscore van Sophie is net onder dat van Susan en Danny en daarmee strandt ze net voor de halve finale.

Sophie is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje.
Sophie is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje.

Meer over