Opvolger Tom Kleijn

Dit is de winnaar van De Slimste Mens: All Stars 2023

15 september 2023 15:50 | amusement | Door Judith Regeling

© NPO Start

Tom Kleijn heeft nauwelijks een week mogen genieten van zijn overwinning bij De Slimste Mens want er is al een nieuwe kampioen gekroond. De winnaar van De Slimste Mens: All Stars is nu officieel onthuld!

Let op: dit artikel bevat spoilers.

De Slimste Mens: All Stars

Deze week was via NPO Start te zien hoe maar liefst 16 oud-deelnemers van De Slimste Mens nog een tweede kans kregen om hun intelligentie te tonen. Ze namen het namelijk wederom tegen elkaar op in De Slimste Mens: All Stars, ditmaal verdeeld in groepjes van vier. De deelnemer die erin slaagde zowel de reguliere ronde als de finale te winnen, verdiende een felbegeerde plek in de grote finale die sinds vandaag te zien is.

Jaike Belfor

Mocht je die afleveringen hebben gemist, praten we je nog even bij. Het lukte deze week actrice Jaike Belfor, mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp, cabaretier Tex de Wit en presentator Andrea van Pol om zich hiervoor te plaatsen. Ze pakten stuk voor stuk dus de kans op een tweede kans met beide handen aan, maar dat bleek niet voor iedereen tot het einde haalbaar. Andrea en Tex wisten in deze slotaflevering niet genoeg punten te scoren om door te gaan naar de allerlaatste ronde.

Voor Jaike en Tina was dat geluk er wel en wat volgde was dan ook de ultieme laatste strijd. Tina bleek alleen net te weinig te weten over 'guacamole', want met het antwoord 'Mexico' pakte Jaike de winst. 

En daar was ze intens blij mee!

Jaike Belfor in De Slimste Mens: All Stars 2023
Jaike Belfor in De Slimste Mens: All Stars 2023


De Slimste Mens: All Stars gemist? Kijk alle afleveringen terug via NPO Start & NLZiet.

Meer over