Spoiler

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2023

13 december 2023 22:11 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL4
Na acht weken was het woensdagavond tijd voor de ontknoping van Het Perfecte Plaatje. Niek Roozen en Loes Haverkort stonden in de eindstrijd van het RTL4-programma tegenover elkaar.

Niek Roozen (26) en Loes Haverkort (42) maakten in Ierland onderling uit wie zich kroonde tot winnaar van Het Perfecte Plaatje. Eerder in het seizoen vielen Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts en Quinty Misiedjan al af bij het RTL4-programma. Zij waren allen wel van de partij in de uitzending van de finale, gepresenteerd door Tijl Beckand.

Opdrachten

Bij de eerste opdracht moest het tweetal een zwevend model fotograferen. De laatste opdracht was traditioneel een drieluik. De opdracht voor Niek en Loes was om de kleuren van de Ierse vlag in de foto's te verwerken.Voor de slotopdracht kregen ze maar liefst zes uur de tijd. Dat was voor Niek bijna niet genoeg, waarna hij in tranen uitbarstte.

Close-call

De finale tussen Niek en Loes was een close-call. Beiden scoorden verschillende cijfers bij de jury, maar uiteindelijk was het laatstgenoemde die er met de overwinning vandoor ging. Actrice Loes Haverkort won met een gemiddelde van 7,5. Acteur Niek Roozen deed het met tweetiende punt iets minder en werd zodoende tweede met een gemiddelde van 7,3.

TL

Nieuw seizoen

Voor de fans van Het Perfecte Plaatje was er overigens nog meer goed nieuws. Presentator Tijl Beckand gaf in zijn afsluitende woorden van dit seizoen weg dat er een nieuwe reeks van het fotografieprogramma met BN'ers komt.

Meer over