Na fashion en documentaireshoot

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje Argentinië

6 juli 2022 23:13 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Na zes afleveringen was het tijd om de winnaar van Het perfecte plaatje Argentinië bekend te maken. Eén ding is zeker: het werd een man.

De makers van Het perfecte plaatje Argentinië pakten de ontknoping groots aan in de stijl van Wie is de Mol? en Expeditie Robinson: in het bijzijn van familie, vrienden en oud-kandidaten werd teruggeblikt en gekeken naar de eindstrijd.

Pampa kiekjes

Maurice Lede, Jochem van Gelder en Thomas Berge waren de drie overgebleven amateurfotografen die op de Argentijnse pampa's aan de hand van twee zeer verschillende shoots moesten bepalen wie de winst mocht claimen. 

Fashion en documentaire

Presentator Tijl Beckand keek toe hoe het trio de tanden stuk beet op een fashion én een documentaireshoot tussen de koeien, de gaucho's en het echte leven op het platteland. Jurylid William Rutten en zijn Argentijnse collega Gabi gaven als altijd de punten.

Exit Thomas

Al op Argentijnse bodem bleek dat Thomas Berge net te weinig punten had om door te stoten tot de laatste twee. De eindbeoordeling volgde in Amsterdam waar Maurice en Jochem de kans kregen hun drieluik rond het gaucho leven mochten toelichten.

And the winner is

Maar de jury had eigenlijk al besloten. Met een algemeen gemiddelde van 8.5 was Maurice Lede nét iets sterker dan Jochem van Gelder die genoegen moest nemen met een 8.3. Verbluft viel de presentator zijn ouders in de armen. 

Meer over