Ze komen van de boerderie

Dit is het eerste koppel in Temptation Island VIPS

4 mei 2018 13:57 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Youtube Temptation Island VIPS
Het eerste bekende koppel in Temptation Island VIPS is een feit! Videoland deelt een teaser van het eerste stel dat zo te zien het platteland verruilt voor het verleidelijke eiland.

Om te weten wie het zijn, moet je wel je FBI-skills tevoorschijn halen. In de promo zien we namelijk alleen de benen van het stel. De man draagt een korte spijkerbroek met slippers, terwijl de vrouw met haar panterjurkje helemaal klaar is voor het eiland.

BN’ers

Videoland verklapt in de video dat we zowel de man als vrouw moeten kennen, een BN’er-koppel dus. Er wordt al behoorlijk gespeculeerd over de identiteit van deze Temptation Island VIPS-deelnemers. Mensen noemen Ruud en Rowena uit Utopia, Tooske Ragas en Bastiaan en Boer Tom en zijn Marieke uit Boer zoekt vrouw. Vooral die laatste zouden het wel eens heel goed kunnen zijn…

Boer Tom reageert

3FM-dj Domien Verschuuren besloot boer Tom voor het blok te zetten. Hij belde hem op en feliciteerde hem met zijn deelname. De nuchtere boer trapte er niet in, maar leek toch wat hints weg te geven. “Dat filmpje is niet voor niets onduidelijk, toch?” zei Tom Groot. Op de vraag of er een kans was dat hij toch meedeed, reageerde hij: “Ik denk dat we het gewoon met z’n allen moeten gaan kijken.” Een verhelderend gesprek, zullen we maar zeggen.

Temptation Island VIPS is vanaf 7 juni te zien op Videoland.

Meer over