Update

Dit is waarom Weet Ik Veel aankomende zaterdag niet te zien is

24 januari 2024 12:16 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
De vaste kijkers van Weet Ik Veel moeten op zaterdag 27 januari 2024 op zoek naar ander vertier. De kennisquiz van Beau van Erven Dorens slaat een weekje over.

RTL had klaarblijkelijk ruimte nodig voor een ander programma.

Weet Ik Veel

We kunnen wel zeggen dat het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel nogal rommelig is begonnen. De eerste twee afleveringen lagen namelijk al sinds begin 2023 op de plank, ondanks dat die nog niet eerder waren uitgezonden. Afgelopen week ging de gloednieuwe reeks dan wel officieel van start met zelfs een aantal nieuwe elementen.

Helaas kunnen de kijkers hier niet lang van genieten, want op zaterdag 27 januari 2024 zal er geen nieuwe uitzending te zien zijn. In plaats daarvan zendt RTL een registratie uit van de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE 2024.

De Vrienden van Amstel LIVE 2024

Als je dus zin hebt in een avondje muziek, zit je garant bij RTL4. In de compilatie zal onder meer te zien zijn hoe artiesten als Guus Meeuwis, Nick Schilder, Kraantje Pappie en Rowwen Hèze het podium betreden. We hopen daarnaast ook het ultieme hoogtepunt van de avond in deze samenvatting te zien: het eerbetoon van Duncan Laurence en S10 aan de Britse rockband Queen. 

Lees ook: Meezingen vanaf de bank met De Vrienden Van Amstel LIVE 2024 

Een registratie van De Vrienden van Amstel LIVE 2024 is op zaterdag 27 januari vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Weet ik Veel keert op zaterdag 3 februari weer terug.

Meer over