Nieuwe aanwinst

Dit jurylid vervangt Cynthia Boll in Het Perfecte Plaatje op Reis 2023

10 mei 2023 09:32 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Fotografe Cynthia Boll zal wederom niet aanwezig zijn in de zomerse editie van Het Perfecte Plaatje. Maar William Rutten staat er ook zeker niet alleen voor.

De sterrenfotograaf stelt op Instagram zijn nieuwe collega voor.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Net als vorig jaar ziet de zomerse editie van Het Perfecte Plaatje er net even wat anders uit dan de reguliere reeks. Het is namelijk zo dat alle kandidaten op reis gaan en amper de tijd krijgen om de camera's te leren kennen. Daarnaast laat vast Het Perfecte Plaatje-jurylid Cynthia Boll verstek gaan en wordt William Rutten bijgestaan door presentator Tijl Beckand en een buitenlandse fotografe.

Lees ook: William Rutten licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje op Reis 

Neo Ntsoma

In dit seizoen, dat vanavond rond de klok van 20:30 uur voor het eerst te zien is, is dat de Zuid-Afrika Neo Ntsoma. Zij is met name bekend om haar journalistieke foto's, portretten en populaire cultuurfotografie. "Zij zal samen met mij het jurygedeelte op zich nemen dit seizoen", laat William Rutten alvast weten. "Ze is een geweldige fotografe die verschillende prijzen heeft gewonnen voor haar werk. En gelogen is dat laatste zeker niet: zo won ze ooit als eerste vrouw een Mohamed Amin Award en sleepte ze in 2004 een Fuji Southern Africa Press Award binnen. Deelnemersveld

De komende weken zal ze zich echter vooral focussen op de werken van de Nederlandse deelnemers. En dat zijn niet de minste. Onder meer influencer (en gravin) Eloise van Oranje, presentatrice Leonie ter Braak, zanger Rob Dekay en presentator Jaap Jongbloed nemen het zowel tegen elkaar op als tegen presentator Rick Brandsteder, actrice en presentatrice Tatum Dagelet, YouTuber Wildebras, zangeres en presentatrice Numidia el Morabet.

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf 10 mei iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over