Nieuwe en vertrouwde publiekslievelingen

Dit najaar op SBS 6

7 september 2021 11:05 | amusement | Door Jorrit van Broekhoven

© William Rutten
SBS 6 heeft dit najaar een leuke mix van vertrouwde gezichten en verrassende nieuwkomers. Natuurlijk zijn de Meilandjes weer van de partij, maar ook zie je Johnny de Mol in een gloednieuwe talkshow en maakt Rob Kemps zijn debuut als presentator.

30 augustus - Chateau Meiland

De boerderij van de familie Meiland in het Gelderse Hengelo is ingeruild voor een modern kasteel in Noordwijk, de geboorteplaats van Martien Meiland. Na een emotioneel afscheid van de Achterhoek wordt het hele hebben en houwen in de verhuiswagen gepropt voor een nieuwe start in Chateau Meiland.

 

30 augustus - Het roer om

Het roer om was het allereerste tv-programma dat avontuurlijke Nederlanders inspireerde om huis en haard voorgoed te verlaten. Britse gezinnen besloten om hun droom in het buitenland te realiseren, en hun avonturen op verschillende plekken in Europa te delen met de tv-kijker.

31 augustus - Familie Gillis: Massa is kassa

Spraakmakend ondernemer Peter Gillis en zijn minstens zo spraakmakende gezinsleden laten weer van zich horen in het vierde seizoen de Familie Gillis: Massa is kassa. Tijdens de coronacrisis probeert de familie zijn vakantieparken draaiend te houden.

 

31 augustus - URK!

De opmerkelijkste inwoners van Urk worden weer op de voet gevolgd in een nieuw seizoen van hun eigen realityserie. In URK! zien we Teun Föhn dit seizoen tot over zijn over oren verliefd worden, en zijn tweeling Gerda en Mathilde, kroegbaas Albert en alle anderen weer van de partij.

 

1 september - Steenrijk, straatarm

In een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld inkomen weer een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? 

 

1 september - Restaurant Misverstand

In het tweede seizoen van Restaurant Misverstand leren relatief jonge mensen met dementie hoe het is om een restaurant te runnen. Dit keer is Johnny de Mol met zijn ontroerende en leerzame programma neergestreken in Haarlem.

 

2 september - Mr. Frank Visser doet uitspraak

In een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak lost de rechtvaardige rechter weer hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Samen met Viktor Brand buigt hij zich over netelige kwesties en hardnekkige ergernissen.

 

5 september - Postcode Loterij Miljoenenjacht

Er breken weer spannende tijden aan. In het nieuwe seizoen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda de Mol spelen kandidaten in de studio weer zes weken lang om het felbegeerde koffertje met vijf miljoen euro.

 

5 september - Wie van de 3 

Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali vormen in dit seizoen van Wie van de 3 het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de waarheid spreekt. Wendy van Dijk presenteert de spelklassieker waarin wordt gezocht naar de kandidaat met een bijzonder beroep.

6 september - HLF8

Johnny de Mol zag een langgekoesterde droom in vervulling gaan met zijn eigen dagelijkse talkshow. Elke avond is het om half acht tijd voor HLF8 in een gezellig kroegdecor met interessante gasten uit de actualiteit. 

11 september - Het jachtseizoen

Het populaire spel van YouTube-kanaal StukTV maakte de overstap naar SBS 6. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Weten ze uit handen te blijven van de jagers?

 

11 september - The Wheel

Hij was al de man van Snollebollekes en de slimste mens van Nederland, maar vanaf dit najaar is Rob Kemps ook de presentator van de nieuwe spelshow The Wheel. Alles draait om een gigantisch wiel, en kandidaten spelen mee zolang ze correcte antwoorden geven. Hierbij worden ze geholpen door bekende Nederlanders.

24 september - K2 zoekt K3

De miljoenen fans van K3 kunnen hun hart ophalen. In een nieuwe editie van K2 zoekt K3 wordt gevochten om de felbegeerde plek van zangeres Klaasje die het populaire zangtrio gaat verlaten. Wie gaat haar vervangen?

 

14 oktober: De dansmarathon

Volgens SBS 6 wordt De dansmarathon een van de grootste tv-evenementen van het jaar. Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober staat de zender in het teken van een non-stop-danswedstrijd tussen honderd koppels, een ware uitputtingsslag.

Lees ook:

Dit zijn de nieuwe programma's op NPO1

Dit zijn de nieuwe programma's op NPO3

Dit zijn de nieuwe programma's op SBS6

Dit zijn de nieuwe programma's op Veronica

Dit zijn de nieuwe programma's op NET5

Meer over