Handig

Dit programma ‘vervangt’ Married at First Sight

22 maart 2024 10:34 | amusement | Door Esther Hut

© Nander de Wijk/Studio Haviq

Volgende week dinsdag en woensdag worden de laatste afleveringen van Married at First Sight uitgezonden. Wekenlang konden we het lief en leed van de pasgetrouwde stellen volgen, maar wat kunnen we kijken op tv als dit straks is afgelopen?

Er staan een paar nieuwe programma’s op de planning.

Married at First Sight

De koppelsweek wordt afgesloten en is tijd voor de eindgesprekken. Welke Married at First Sight-stellen blijven getrouwd en welke kiezen ervoor op het laatste moment te scheiden? Van een paar stellen is het al vrij duidelijk dat het niet meer gaat werken, maar hoe zit het met Erik en Gerben? En blijven Jeffrey en Jerney getrouwd? Gelukkig krijgen we daar volgende week nog het antwoord op.

Daar Gaan Ze Weer

Married at First Sight werd op de dinsdag én woensdag uitgezonden, dus we krijgen op beide dagen iets nieuws voor de kiezen. Vanaf dinsdagavond 2 april heeft RTL4 gekozen voor het nieuwe programma Daar Gaan Ze Weer. Een realityshow waar oud- deelnemers van onder andere B&B Vol Liefde, Ik Vertrek en Helemaal het Einde een nieuw Europees avontuur aangaan.

De Piano

De woensdagavond is vanaf 3 april van Chantal Janzen. Zij gaat in het programma De Piano op zoek naar de beste amateurpianisten van Nederland. Chantal wordt bijgestaand door muzikale experts Roel van Velzen, Dominic Seldis en Daria van den Bercken.

Meer over