Vooruitblik

Dit weten we al over het nieuwe seizoen Even tot Hier

10 oktober 2023 09:36 | amusement | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Niels van der Laan en Jeroen Woe werken achter de schermen alweer hard aan een nieuw seizoen Even tot Hier. Ook in het komende seizoen zullen ze de kijkers vast weer verrassen met diverse originele invalshoeken en liedjes.

We vertellen je hieronder alles wat je moeten weten.

Lees ook: Niels van der Laan uit de roulatie door blessure 

Even tot Hier

In het met een Gouden Televizier-Ring bekroonde Even tot Hier neemt cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe wekelijks op geheel eigen wijze het nieuws van de week door. Of het dan nu gaat om de coronamaatregelen, Duncan Laurence' gedrag ten tijde van het Eurovisie Songfestival, de winst van Max Verstappen in de Formule 1 tot voetbal: de heren weten er iedere keer wel iets van te maken. 

Wat ze in dit aankomende seizoen gaan bespreken, valt natuurlijk af te wachten. Er zal vast iets van politiek in zitten (aangezien op 22 november de stembussen opengaan), maar de rest hangt af van de actualiteit op dat moment.

Wanneer is Even tot Hier op televisie te zien?

Nu is natuurlijk de grote vraag: wanneer gaat het nieuwe seizoen van start? Pak je agenda er maar bij, want Even tot Hier is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 21:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO1. Dit seizoen telt zeven afleveringen en loopt dus tot 23 december.

Meer over