Dág Gert

Dit wordt het nieuwe baasje van Samson

Gert Verhulst laat Samson met zijn vertrek niet aan zijn lot over. De tv-hond krijgt een nieuw baasje. En dat is niemand minder dan Marie Verhulst, Gerts dochter. 

Dit maakte de acteur afgelopen weekend bekend in de Samson & Gert Afscheidsshow. En Marie introduceerde zich ook meteen op het podium.

Nieuw begin voor Samson & Gert 

Gert heeft dertig jaar lang het baasje van Samson gespeeld. Maar binnenkort zal het dus niet meer Samson & Gert, maar Samson & Marie zijn. "Ik ga geen kopie maken, maar mijn eigen ding doen", verzekert Marie over haar opvolging tegenover Het laatste nieuws. Toen ze klein was, ging ze al regelmatig met haar vader mee naar opnamen van Samson & Gert. "Ik deed niets liever als kind. Ik zat muisstil op een stoel te kijken, gefascineerd door hoe dat allemaal tot stand kwam." 

Samson missen 

Gert is blij dat zijn dochter het nieuwe baasje is. "Zo blijft de hond in de familie. Al ga ik het zeker missen." Gelukkig heeft hij nog tachtig shows van de Samson & Gert Afscheidshow te gaan, om af te kicken. Zo introduceert Marie zich daarin:  

Meer over:

Reageren