Raden maar!

Dit zijn alle finalisten van Make Up Your Mind 2024

27 april 2024 21:57 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland still
De second chance halve finale van Make Up Your Mind zit erop. En dat betekent dat we ons op kunnen maken voor de finale volgende week zaterdag. Alle finalisten zijn bekend.

Hieronder nog even een overzicht van alle queens.

Gladiola Holt

Het meest recent aan de lijst toegevoegd is Gladiola Holt. Zij versloeg de andere queens in de halve finale en zien we terug in de eindstrijd volgende week. Maar wie is het toch? De naam Gordon blijft voorbij komen maar Klaas van EerdenKarin Bloemen, Annechien Steenhuizen Jeroen Kijk in de Vegte worden ook genoemd. En na de show van vanavond kunnen we daar de naam Harm Edens ook nog aan toevoegen.

Gladiola Holt in Make Up Your Mind 2024.
Gladiola Holt in Make Up Your Mind 2024.

Star Sissy

In de allereerste aflevering van dit seizoen zagen we hoe Star Sissy de eerste plek in de finale wist te bemachtigen. Namen als Viktor BrandJaap ReesemaThomas Cammaert en Rick Paul van Mulligen circuleerden na deze aflevering.

Star Sissy in Make Up Your Mind 2024.
Star Sissy in Make Up Your Mind 2024.

Penny Smize

Ook Penny Smize zien we terug op het podium volgende week zaterdag. Maar is dit Ruth JacottSylvana Simons of misschien toch Stanley Burleson? Wie zal het zeggen? 

Penny Smize in Make Up Your Mind 2024.
Penny Smize in Make Up Your Mind 2024.

Miss Showbee

Miss Showbee wist het panel en de kijkers wel te boeien met haar optredens. Wie is toch deze dragqueen? In het panel valt de naam Buddy Vedder, maar kijkers thuis zijn ervan overtuigd dat het gaat om Jurre Geluk. We moeten nog een weekje wachten om de ware identiteit te achterhalen. 

Miss Showbee in Make Up Your Mind 2024.
Miss Showbee in Make Up Your Mind 2024.

Nikita

Met Nikita op het podium komt er echt iemand binnen, maar wie gaat er schuil achter deze rock chick. De namen William Spaaij en Lilian Marijnissen komen voorbij, maar of dat ook de naam is die we zoeken...

Nikita in Make Up Your Mind 2024.
Nikita in Make Up Your Mind 2024.

Polly Plush

Het panel tast nog volledig in het duister wie toch Polly Plush is. Kijkers deden na de laatste reguliere uitzending wel een gokje met namen als Gijs Rademaker, Albert VerlindeRoxeanne Hazes en Eva Jinek. Toch lijken de kijkers nog een optreden nodig te hebben in de finale volgende week.

Polly Push in Make Up Your Mind 2024.
Polly Push in Make Up Your Mind 2024.

De grote finale van Make Up Your Mind zie je zaterdag 4 mei om 20:10 uur op RTL 4. 

Meer over